Gastenboek

Je kan onderaan deze pagina een bericht achterlaten 🠟

429 gedachten over “Gastenboek”

 1. wat mooi de foto
  en ook nog schitterend weer!!!
  ik was op vakantie,helaas
  maar volgende keer ben ik ook weer van de partij

 2. Geen probleem! Beetje steelband achtergrond en Smart en Zo klinkt zoals het hier gewenst is. Wel warm hoor! Ben beetje bezorgd over onze accordeons……..en gitaar…… Maar met z’n allen op het strand lijkt mij een fantastisch “kooruitje”. Allemaal een snorkel en duikbril op, roze badpakken, witte flippers en klaar zijn we! Zullen we vast gaan sparen? Qua kleur passen we hier wel, het is een bonte verzameling van mensen, vissen, vogels, huizen, planten en drankjes. Maar, we gaan eerst ons opmaken voor het Pieperfestival in de polder. Ook heel leuk en gezellig!

 3. Vanaf het prachtige Bonaire heel veel vakantiegroeten aan alle dames van Smart en Zo. Nog heel even en dan mogen we weer zingen! Heb er alweer erg veel zin in.
  Tot woensdag 29 augustus.

 4. Cor van der Veen

  Hallo,

  Ik heb op het Grachtenfestival Meppel 2012 twee liedjes van Smart en Zo opgenomen: Elke Roos en Sierra Madre. Ik wel deze filmpjes wel opsturen voor jullie website. Ik hoor het wel of jullie belangstelling hebben.

  Groeten, Cor van der Veen

 5. Mooie foto is het geworden op een zonnige woensdagavond in de tuin. Helaas kon ik niet aanwezig zijn.Ik wil jullie daarom via de site een hele fijne zomerse zomerstop toewensen. Voor wie op vakantie gaat, geniet ervan en tot……29 augustus.

 6. Hallo Wil,
  Wat snel, nu al een nieuwe foto van ons koor op de site.
  Hij is mooi geworden!

 7. Ik heb de hele dag nagenoten met een glimlach op mijn gezicht. De spontaniteit en inbreng van iedereen, geweldig!! Een mooie afsluiting van een mooi zangseizoen.Ik ben heel trots op ons cluppie! Dames, een fijne zomerse tijd en geniet ervan. Tot 29 augustus.

 8. WAT WAS HET GEZELLIG GEZELLIG GISTERAVOND BIJ ONZE LAATSTE REPETITIE, IK HEB GENOTEN VAN DE ONGEDWONGEN SFEER,DE LEUKE STUKJES EN DE LEKKERE HAPJES, MAAR BOVENAL VAN DE GASTVRIJHEID VAN SJIRKJE EN RINUS,HET WAS GEWELDIG.EEN FIJNE ZOMER VOOR IEDEREEN. GREETJE

 9. Het was weer een geweldige afsluiting vanavond,mooie foto’s gemaakt, fijn gezongen, geweldige after party. Met leuke stukjes en super lekkere hapjes. Meiden het was top.

 10. Dames hebben jullie er al al zin in. Onze jaarlijkse afsluiting bij Tjirkje. De lipjes gestift voor de foto en dan nog even lekker zingen. Vanmiddag maak ik nog even wat hapjes voor de ” afterborrel”. Wat…….. Dat is nog een verrassing, misschien volgt er ook nog wel een klein optreden van………..
  Ik heb er weer zin in!

 11. lieve dames,

  wat was het fijn om vanavond na enige tijd van afwezigheid weer in jullie midden te zijn, ik heb weer heerlijk gezongen en wat was het publiek aan onze !!! kant ontzettend enthousiast, bij elke aankondiging van een nieuw lied leek het net een quiz bij deze mensen wie het lied kon raden, wat we dan weer gingen zingen. Ontzettend veel lol gehad, het heeft me heel goed gedaan en dan nog de verloting, met 2 prijzen!!!!ha, ha, naar huis.De avond kon niet meer stuk!!!
  gr.Hanny Hellinga

 12. Goedemorgen dames!
  Ja, koud was het gisteren in Meppel zeker. Maar ik heb genoten van het zingen, andere koren en de gezelligheid. Het was goed georganiseerd en wat luxe, dat we het materiaal van De Ketelbinken mochten gebruiken. Heren hartelijk dank daarvoor. We mochten gisteren ervaren hoe fijn het is om een drummer erbij te hebben. Wie oh wie weet of kent nog een drummer/ slagwerker voor ons koor?
  Wil G en Alie B zijn vandaag jarig, gefeliciteerd dames! Ja, de gemiddelde leeftijd trekken zij vandaag weer verder omhoog. 😉
  Tot woensdag 20 juni, dan zingen we in verzorgingshuizen Wittesteijn te Emmeloord.
  Fijne dag en groet.

 13. Meisjes, wat was het koud in Meppel! Maar dat kon ik aan jullie niet merken. Jullie hebben goed gezongen. Ook goed gearticuleerd. Nogmaals mijn complimenten voor de muzikanten. Angelica, je was goed hoor! De zenuwen waren nergens voor nodig. Ook nog extra dank voor Lida, zonder mee te oefenen en dan gewoon maar doen. Klasse. En meisjes, het tweede blok klonk toch mooi met “onze” drummer Paul. Een heel fijn weekend en tot in Wittesteijn.

 14. Lieve dames,

  Zet hem op vandaag. Het lijkt nu nog koud, maar als Meppel jullie straks heeft horen zingen dan begint ineens de zon te schijnen! Veel plezier en de volgende keer ben ik er zeker weer bij. Succ6!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven