Gastenboek

Je kan onderaan deze pagina een bericht achterlaten 🠟

428 reacties op “Gastenboek”

 1. Gisteren naar Groesbeek geweest voor een Korenfestival. Een fantastische dag gehad. Wat was het gezellig🎵🎶 met elkaar😊

 2. Weer foto’s en video filmpjes bijgewerkt, veel kijk en luisterplezier!
  Een heel fijne zomer allemaal!

 3. Vanavond het laatste optreden van het seizoen gehad.
  Heerlijk publiek, lekker gezongen (wel een beetje warm🥵)
  Meiden een hele fijne vakantie en op naar de tweede helft van
  het jaar.

 4. complimenten voor onze feestcommissie, een geweldige slotavond gehad gisteren avond en knap dat ze altijd weer een ander onderwerp kunnen bedenken nogmaals dank hiervoor groetjes nettie

 5. Trudeke, Annabelle, Margo, Anita.
  Wat hebben jullie vanavond weer een top avond neer gezet.
  Ik denk dat we allemaal hebben genoten. 💐🎉

 6. Gisteren heerlijk gezongen voor smartlappen koor ” de Johanna’s die 20 jaar bestaan. Was een gezellige middag 🎶🎶

 7. Hai lieve Rose dames.Wat stonden jullie weer heerlijk antusiast en mooi te zingen.leuk om jullie weer gezien te hebben. En gesproken. Ga zo door lieve groet

 8. Wat hebben we gisteravond een mooie avond gehad in de Orchideeënhoeve. Zingen tijdens de lichtjesavond. Erg gezellig🎄🎄
  Fijne feestdagen en een super 2019

 9. Goedemorgen dames ik ben het met Lineke eens dat wij heerlijk gezongen hebben en ons wel weer goed hebben laten zien.

  Fijne dagen allemaal

 10. Lieve dames, wat een prachtige avond in de Orchiedeenhoeve. Wat hebben jullie prachtig gezongen en gespeeld. Dank daarvoor. Hele fijne Feestdagen en een prachtig uiteinde. Tot 2 januari in goede gezondheid.

 11. Diny van Engeland

  Heel leuk optreden van jullie bij het “Preuvenement” in Blokzijl!
  Het ziet er kleurrijk en gezellig uit. En geweldig mooi zonder mappen en standaards, met tekst TV. Echt top!

 12. Nou, dat was echt een heerlijk optreden in de Vijverhof in Kampen. Wat een super-publiek! Daar word je zelf ook heel blij van.

 13. nettie geerlings

  Gisteravond een leuk optreden gehad in de Kampen in de vijverhof met een heel meelevend publiek voor ons een is zoiets altijd erg leuk dus zijn wij met een voldaan gevoel huiswaarts gekeerd

  nettie

 14. Hetty de vries

  Gistermiddag 15maart weer opgetreden in Wittesteijn het was weer een feestje. De zaal was leuk versierd in roze en wit, helemaal aangepast aan onze kleding. De bewoners en gasten vonden het heel leuk. We moesten vooral weer terug komen. Aldus een geslaagde middag.

 15. 23 september samen met de Johanna’s naar het Festival van het Nederlandse lied in Utrecht Vredenburg geweest, heel erg gezellige dag met veel meezingers, ook met de Meezingers uit Rotterdam heel fijn gezongen in de hal.
  Namens het bestuur een reactie op hun site afgegeven, fijn contact.

 16. Na een zon overgoten fijn gezongen en geregelde dag in Utrecht. Vandaag nog even na genieten en dan weer met de voetjes op de vloer.

 17. Hallo Smart meiden,
  Al weer 2 maanden geleden de fantastiesche slotavond,
  Wat heb ik altijd genoten van alles,…..
  Maar ben nu even een andere weg ingeslagen,
  wat me ook veel mooie dingen brengt,
  Allemaal Super Bedankt voor het zangplezier
  Lieve Groet Gerda

 18. Hetty de vries

  We hebben weer een geweldig avond gehad een top avond met medewerking van onze eigen toppers dames het was top!!!!!!???

 19. Een fantastische slotavond!! Toppers in roze in wild-west stijl, super! In stijl gekleed, met goede muziek, line-dance, broodje hamburger en een optreden van de Toppers.
  Anita, Trudeke, Annabel en Margo, nogmaals bedankt!

 20. nettie geerlings

  Hallo Smartjes wat een geweldige afsluiting van ons zang seizoen De organisatie was super en wij hadden het weer mee namens mij en ik denk vele andere dank voor deze fijne avond en tot na de vakantie

 21. Wat hebben we een geweldig optreden gehad in de Talmahof vanavond. De bewoners en bezoekers zongen heerlijk mee en hebben genoten! Een bewoner heeft even mogen drummen en een dansje gemaakt met onze dirigente! Geweldig om te zien! Daar doen we het voor met elkaar.

 22. Dat was weer eens iets anders: toegezongen worden door je publiek en zelf luisteren hoe goed en vrolijk dat klinkt! Samen met het ANBO publiek hebben we een fantastische middag beleeft. De stemming kwam er steeds meer in en dat kwam ook vooral door onze lady speaker Marian.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.