Toegezongen worden door het hele koor!

29 Juni ben ik met Eric 25 jaar getrouwd. Dit vierden wij 6 juni op een mooie maar koude avond in Kampen. Om 17.00 uur vertrokken wij met familie, vrienden en collega”s met de boot “De Veerman van Kampen” vanaf de kade in Kampen om op het Ketelmeer te gaan varen. Tijdens de boottocht was er een gezellige sfeer. Er werd gegeten en gedronken, er werden heel wat verhalen over het bruidspaar uitgewisseld en er werd genoten van de mooie uitzichten die aan een ieder voorbij kwamen.

Om 21.00 uur voer de boot de haven van Kampen weer in. Daar wachtte ons nog een aangename roze/witte verrassing. “Smart en Zo” stond op de kade het gezelschap toe te zingen. Mijn favoriete liedje “daar bij de waterkant “ werd uit volle borst door het koor gezongen. Daarna volgden nog enkele prachtige liedjes uit het repertoire van “Smart en Zo” en natuurlijk werden we toegezongen met het “lang zullen ze leven”.

Ook hadden ze nog een speciaal lied geschreven wat op mij van toepassing was, op de wijze van ‘Je bent niet hip, je bent niet knap’. De gasten die op de boot stonden genoten met volle teugen en zongen zelfs af en toe nog wat mee. (Ja, zelfs Eric) Daarna werden we verrast met een leuke toespraak van de voorzitter van het koor Jeannette, en een aantal roze cadeautjes, waaronder een prachtige vogel met een roze boa. Na dit alles was er nog een borrel op de boot en kon er nog even met elkaar nagepraat worden. “Smart en Zo”, en vooral wij, zijn weer een mooie herinnering rijker. Het was heerlijk om zo door “mijn”  koor te worden toegezongen! Dank jullie wel hiervoor.

Anita Lassche

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.