Ons jaarlijks uitje!

En daar gingen we dan, met z’n allen geheel in rose, weer de bus in. De organisatie had voor een mooie corsage gezorgd met een lintje eraan met de tekst Smart en Zo. Helemaal geweldig!  De buschauffeur bracht ons zonder kleerscheuren naar Hoorn waar het weer niet erg mee zat, een beetje druilerige regen. Eerst maar even koffie drinken natuurlijk en daarna ging iedereen in groepjes wat door de stad slenteren op zoek naar een podium waar gezongen werd. We waren toch gekomen om naar andere koren te luisteren, maar op de braderie was ook veel te zien. Er werd ook het een en ander gekocht, de kleding kon niet worden geshowd vanwege de regen en alle rose paraplu’s waren inmiddels uitverkocht, daar liepen wij allemaal mee!

Op het plein waar op het einde van de middag alle koren tesamen zouden komen waren een aantal van ons neergestreken op een terras onder een grote parasol waar het al gauw goed toeven was. We konden het koor op het podium goed zien en horen dus een prima plek. We kregen het al gezelliger en er werd ook uit volle borst meegezongen. In de pauze’s tussen twee koren in konden wij ons repertoire ook even kwijt en alle liedjes die we inmiddels kenden vlogen over de terrastafeltjes heen tot groot genoegen van de andere gasten op het terras. Ook vanuit het publiek hadden we veel bekijks en als we nu niet uitgenodigd worden volgend jaar dan weet ik het niet meer.

Maar aan alles komt een eind en de terugweg moest weer ingezet worden. En in de bus is het droog dus er kwam een heuse modeshow op gang. Menigeen liep een rondje door de bus om haar nieuwe goedje te showen, wat de chauffeur vast niet erg vond.

In Kraggenburg bij v. Saaze was een lekker koud/warm buffet geregeld waar we fijn even konden napraten.

Carin en Swan: jullie hebben het goed geregeld allemaal, de complimenten en hartstikke bedankt!!  Volgend jaar mag het weer!

Wil.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.