Jubileumfeest 18 april 2015

18 april 2015:  Jubileumfeest 10 jarig bestaan!

Eindelijk was het dan zo ver en werd zaterdag het 10 jarig bestaan van SmartenZo gevierd bij HCR v.Saaze in Kraggenburg. De feestcommissie had ons al voorbereid op een grote verrassing die er deze avond zou komen. Ook zou deze avond onze nieuwe tweede cd gelanceerd worden en de titel van de cd bekend gemaakt worden. Om 20.00uur begon het feest en de zaal zat bomvol met koorleden en familie en bekenden. Jeannette opende het feest en deed een dank woord aan een ieder die in de afgelopen tien jaar iets voor SmartenZo betekent heeft.

En toen kwam het….. de presentatie van de nieuwe CD. De eerste CD werd aangeboden aan de muzikanten en dirigente, zij werden nog even in het zonnetje gezet. En dan werd onder luidruchtige muziek en aftellen eindelijk de naam  onthuld, het is geworden: TOPPERS IN ROZE!

Wat een geweldige naam die bedacht is door Marco van de Belt, de kapper van Jeannette. De hoes van de CD heeft een prachtige roze lay-out en al snel werd het eerste liedje gedraaid en mee gezongen door het hele koor.

Daarna kwam de tweede verrassing…. het optreden van “DE ZOTTE ZUSJES” uit Zwolle. Vijf vrolijke meiden die allerlei leuke Nederlandse liedjes ter gehore brachten uit de jaren zestig. Paste precies bij ons en we hebben heerlijk meegezongen! Menig man uit de zaal werd door hun in verlegenheid gebracht en toegezongen. Ook onze ‘Sophietje’ kon de dans niet ontspringen en werd op het podium gevraagd om haar act met de dames op te voeren.

In de pauze werden we aangenaam verrast door nog twee onaangekondigde gasten “De twee ouwehoeren” uit Amsterdam. Zelfs in Amsterdam zijn de verhalen over SmartenZo al doorgedrongen en deze twee dames konden veel vertellen over de laatste tien jaar van SmartenZo. Menig traantje werd van het lachen van de wangen af gepinkt. Jammer dat Wil en Marian ze niet hebben kunnen zien want die twee dames waren even spoorloos verdwenen. Tussendoor konden de beentjes van de vloer, aan de inwendige mens gedacht worden en menig glaasje genuttigd worden. Het feest duurde tot diep in de nacht met de DJ’s Annemieke en Koenie. En ik denk dat ik voor een ieder spreek als ik zeg dat dit een geweldig feest was waar we weer lang en goed op terug kunnen kijken. Mijn complimenten voor een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit fantastische feest. En nu dames… weer met de beide benen op de grond.

Anita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven