header

Info

Aanmelden en boekingen:

Wij zijn regelmatig te vinden op diverse smartlappenfestivals, in verzorgings- en verpleeghuizen, bloemencorso’s, openingen/afsluitingen van vaarseizoenen en andere feesten. Wilt u weten wat de mogelijkheden en onze aanvullingen zijn op uw evenement? Neem dan contact met ons op via: info@smartenzo.nl.

—————————————————————————————————————————————

Hier is onze tweede CD: Toppers in roze!

CD front

De cd is te koop voor €10,00. Deze kunt u kopen bij een van de koorleden, tijdens optredens of u kunt deze bestellen via: info@smartenzo.nl o.v.v. uw naam en adres! Zodra het bedrag van €10,00 + 4,50 verzendkosten = €14,50 is overgemaakt op rekening: NL36RABO 0102765960.  t.n.v Smart en Zo, wordt de cd naar u toegestuurd.

—————————————————————————————————————————————

Dit is onze eerste CD – Symfonica in Roze!

Smart en Zo - Symfonica in Roze Op 13 mei 2009 vond in het Hofje van Ens in Ens de presentatie plaats van de eerste CD van ons smartlappenkoor. Oprichtster en voorzitter Jeannette Kaak reikte namens het koor de eerste CD uit aan onze verraste dirigente Lineke Ruiter, omdat zij met hart en ziel en vol enthousiasme aan deze CD heeft meegewerkt. De CD heet: “Symfonica in roze“. Er werden opname’s gemaakt voor omroep Flevoland en uiteraard werden de nummers van de CD nog even ten gehore gebracht voor het aanwezige publiek.

Deze CD is al helemaal uitverkocht.

—————————————————————————————————————————————

Klik hier voor alle groepsfoto’s van Smart en Zo!