Het jaar 2020

En toen werd het 2020…..

 

Het jaar 2020 begon zo goed. Tijdens de eerste repetitie van het jaar toosten we met elkaar op een goed en gezond 2020. Het zou een goed jaar worden met leuke optredens en ons 15 jarig jubileum in maart. De feestcommissie was al gevormd en het feestje al bedacht. Sterker nog….de uitnodigingen waren al verstuurd.

In januari hadden we nog 2 mooie optredens in Talma Hof en Myosotis en er stonden al nieuwe gepland.

Wie had het kunnen bedenken dat alles in maart stil kwam te liggen en dat we de rest van het jaar niet meer mochten zingen. Dat zingen opeens een gevaarlijke bezigheid bleek te zijn! Ach, het zal wel niet zo lang duren en let maar op…voor de zomer zingen we weer was de reactie van de meeste koorleden. Het verliep allemaal anders.

Zonder elkaar weer te zien zijn we de zomer in gegaan met een stille hoop elkaar in augustus weer te zien.  Dat is ook gebeurt, maar niet omdat we weer konden zingen. Het bestuur heeft het koor samen gebracht in de tuin van Marian Meijs en zo konden we op gepaste afstand, onder het genot van een drankje en een hapje elkaar weer eens zien en spreken.  Het was een groot succes, maar we moesten nog even volhouden. Ook na de zomer mochten we nog niet zingen.

Na oktober en november bedacht het bestuur dat we elkaar toch weer moesten zien in december. Het jaar zomaar uit gaan zonder contact dat kon niet. Daarom werd er een Drive Inn georganiseerd. In vijf verschillende dorpen werd er warme chocolademelk met slagroom en wat lekkers geserveerd. De muziek galmde uit een boxje en zo werd het in de Noordoostpolder nog gezellig.

Anita Lassche

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven