Gastenboek

Hier onder is het mogelijk om een bericht achter te laten.

Het oude gastenboek kunt u hier vinden.

426 reacties op “Gastenboek”

 1. hanny hellinga

  wat een gezellig feestje hebben we met Smart en Zo er van gemaakt, tijdens de carnaval in Kraggenburg. Zelfs de polonaise is… zeer geschikt !!!…bij ons repertoire. En voor dit optreden speciaal een carnavalsmedley ingestudeerd, werd lekker meegezongen en gehost.
  Het was super !!!

 2. Aansluitend op onderstaand bericht, een In Memoriam en het lied met tekst voor Alie staan onder memoires.

 3. Hallo allemaal,

  En daar zaten we dan op 27 december met z’n allen, bij de uitvaart van onze Alie.
  Wat was het mooi dat we bijna voltallig waren, een koorwaardig lied konden we voor Alie en haar familie ten gehore brengen.
  Butterfly, een lied dat Alie zo mooi vond.

  We delen als koor lief en leed, lief delen is makkelijk en gaat ons goed af. Het is echter ook fijn om (wederom) met elkaar het verdriet te delen. Ieder op zijn eigen manier. Verdriet uit het verleden en verdriet voor het heden, wat er gaat komen….

  Ik dank jullie allemaal, Lineke, muzikanten en zangeressen voor de grote opkomst, voor de betrokkenheid met elkaar en het veilig voelen bij elkaar. Dat maakt ons koor ook zo mooi, we hebben het met z’n allen gedaan, geeft zo’n fijn en trots gevoel.

  Gauw tot ziens allemaal en voor iedereen een gezond 2017!

 4. Voor Alie

  Altijd geven, niet veel nemen
  Altijd hartelijk en warm
  Als de mensheid zoals zij was
  Was de wereld niet zo arm

 5. voor Aly,
  maar de herinnering is warm……
  want sterft een mens, de herinnering blijft, altijd !
  we zullen haar missen !

 6. Mooie woorden van ons Sofietje, dank. Het was een bewogen jaar met veel lief en leed. Het was ook een heerlijk zangjaar en dat belooft weer heel wat voor ons nieuwe jaar. Lieve allemaal, fijne kerstdagen en een heel goed 2017 toegewenst! Tot volgend jaar!

 7. Traditiegetrouw staan we de laatste repetitieavond even stil bij het (bijna) volbrachte jaar 2016. Wat was het een mooi, maar ook een bewogen jaar. Er is weer veel gelachen, er zijn mooie optredens geweest, ons jaarlijkse uitje, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We staan ook stil bij diegene die dit jaar minder goed nieuws hebben vernomen in welke vorm dan ook. We proberen ook hen door de moeilijke periode heen te slepen door een luisterend oor, aandacht in de vorm van een bezoekje, een bloemetje of een kaart. Sterkte voor hen.
  Daarnaast hebben we een aantal nieuwe koorleden mogen verwelkomen. Dames, van harte welkom. We hopen dat jullie een mooie tijd bij ons koor gaan beleven.
  We gaan nu even genieten van een paar heerlijke weken met onze dierbaren. Hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2017 toegewenst.

 8. nettie geerlings

  Gisteren twee optredens gehad,wel druk maar allebei volgens mij wel weer een succes.Zingen met allemaal is toch altijd weer gezellig.
  groetjes Nettie

 9. Ook gisteren weer een heel fijn optreden gehad in Wittesteijn in Emmeloord. Evenals de vorige keren een zaal vol mensen die zichtbaar genoten en daar genieten wij dan ook weer zo van.

 10. Wat was het weer gezellig in Enkhuizen. Jammer van het weer, maar waar wij zongen scheen de zon volop. We komen graag nog een keer terug.

 11. Wat een gezellige dag was het in Enkhuizen! Helaas het weer was minder. Maar we hebben ons wel goed laten horen! ??

 12. Met de bus naar Enkhuizen! Koopkorenfestival met 17 andere koren.
  Goed georganiseerd, wat jammer van het slechte weer, maar we hebben het er niet minder gezellig om gehad.
  Foto’s staan inmiddels op de site….

 13. Dank je wel Dick! We hebben het ook erg gezellig met elkaar en zingen heel graag.
  En, bijzonder zijn we zeker! 😉

 14. nettie geerlings

  Hallo allemaal wat hebben wij weer een leuke dag gehad met ons koor al viel het weer jammer genoeg tegen toch kunnen wij met zijn allen weer terug kijken op een geslaagde dag,en wij hebben ons mooi weer laten zien in Enkhuizen groetjes Nettie

 15. ziet er bijzonder leuk en gezellig uit!! . ik zing in een achterhoeks,, gezelligheids,, koor,(Ruurlo) genaamd EFKES ANDERS. (smartlappen koor). ons repertoire bestaat uit voornamelijk nederlandse liedjes en enig engels en duits. ook zijn we een frans liedje aan t oefenen.
  sukses met jullie koor.

 16. Was een geweldig leuke avond in Nijenstede. De bewoners en gasten waren heerlijk aan het meezingen en genoten zichtbaar. Ik geniet nog steeds na. Toos, we komen graag weer een keer terug!

 17. Gisteravond een gezellig optreden gehad in verzorgingshuis Nijenstede in Steenwijk. De bewoners hebben ontzettend genoten en wij ook!

 18. De eerste repetitie zit er weer op! Wat hadden we elkaar weer veel te vertellen! We deelden weer lief en leed….
  Er komen weer heel leuke optredens aan, zelfs een busuitje naar Enkhuizen, we kunnen er weer tegenaan!
  Heel veel muziekplezier voor iedereen!

 19. Wat was het een super gezellige slotavond van het seizoen in ’t Wapentje van Ens.
  We hebben héél veel gezongen! Wat is dat toch gezellig met elkaar!
  Iedereen een hele fijne vakantie gewenst en lekker genieten!
  Een zomerse groet

 20. Feestcommissie bedankt voor de gezellige slotavond. Jullie hebben er wederom weer een geslaagde avond van weten te maken. Verrassende optredens op hollandse meezingers. En dan natuurlijk K3. Drie zwierende dames die de voetjes nog aardig van de vloer kregen. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat het nog niet mee viel om de combinatie van playback en dans uit te voeren, maar het is gelukt. Nu lekker genieten van een lange zomervakantie. Fijne vakantie iedereen.

 21. Wat een fantastisch gezellige avond hebben we gehad! Grote complimenten aan de feestcommissie!
  Geniet van de zomer en tot 31 augustus!

 22. Wat een prachtige meezangavond en een gezellig feest in het ‘Wapentje’ in Ens afgelopen woensdagavond! Fijn cluppie bij elkaar. Op naar een nieuw ‘Smart en Zo’ seizoen na de zomervakantie. Fijne vakantie allemaal!

 23. Hallo Zangtalenten.
  Ik sluit mij volledig aan bij Gerda wat was het ondanks de warmte een heel gezellige afsluiting van het seizoen ik denk dat we allemaal op een geslaagde avond kunnen terug kijken een hele prettige vakantie allemaal en hopelijk met gesmeerde keeltjes tot na de zomer.
  Groetjes Nettie Geerlings

 24. Hallo Smartjes,
  Wat een super avond was het weer!!!!
  (Wat is het heerlijk om samen te zingen )
  Allemaal een hele fijne Vakantie
  Lieve Groet

 25. Hallo Smartjes,, ja wat een Super avond hebben we weer gehad,
  (Wat is samen zingen toch heerlijk om te doen )
  Allemaal een hele fijne Vakantie.
  Lieve Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.