Gastenboek

Hier onder is het mogelijk om een bericht achter te laten.

Het oude gastenboek kunt u hier vinden.

427 reacties op “Gastenboek”

 1. Lieve dames, ik wil jullie een prachtig, gelukkig, liefdevol, gezond, muziekaal en vooral een zingend 2021 toewensen. 12 maart 2020 was onze laatste repetitie. Wat zou het toch mooi zijn als wij elkaar weer zingend mogen ontmoeten, laten we zeggen, over een half jaar? Dan hebben we de langste tijd gehad dat we niet mogen zingen. Altijd positief bekijken. Ik wil het bestuur bedanken voor alle inspanningen die zij het afgelopen jaar hebben gedaan, om ons koor bij elkaar te houden. Super. Ik dank de meisjes van het combo voor het samen spelen. Wij konden op 1,5 meter heerlijk spelen. We hebben nu al weer zin in het mooie weer, zodat we weer heerlijk samen kunnen spelen bij Annemieke in de schuur.Wie weet, geven we een concert. Houd nog even vol dames, dan mogen onze lipjes weer gestift, de rose/witte kleding uit de mottenballen en dan gaan we weer heerlijk zingen met elkaar. Ik mis jullie! Dikke knuffel, Lineke

 2. Bestuur: alle complimenten voor wat jullie het afgelopen jaar, met alle Corona maatregelen, toch hebben kunnen organiseren zodat we het contact met elkaar hielden. Als afsluiting een rondtour langs een aantal plaatsen om een kerstgroet met warme chocola en presentje af te geven, CHAPEAU!

 3. Vandaag afsluiting van 2020 bijna een jaar lang hebben we elkaar niet gezien. Een jaar met veel lief en veel leed.
  Maar wat was het geweldig dat het bestuur dit op deze manier georganiseerd heeft👍
  Langs deze weg wens ik alle “smartjes” maar ook al onze fans een heel fijn Kerstfeest maar vooral een goed en gezond 2021 toe.

 4. Ik heb 7 jaar met veel plezier bestuurslid mogen zijn, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter. Nu heb ik afscheid genomen als bestuurslid. Iedereen bedankt voor het vertrouwen en dank voor de mooie woorden en kado, ga ik zeker van genieten!

  Bestuur: heel veel succes verder, ik heb er het volste vertrouwen in !
  groet, Wil

 5. De helft van ons seizoen zit er al weer op, wat was het weer gezellig met elkaar met de altijd fijne optredens in de tehuizen maar ook twee keer in het Voorhuys in Emmeloord o.a. het feestje bij café Bolle Jan. Ook het festival in Groesbeek was een topper.
  En nu op naar ons 15 jarig bestaan!
  Fijne feestdagen allemaal en een goed en vooral gezond 2020.

 6. Het was weer een fantastisch koorjaar. In het voorjaar 2020 bestaat Smart en Zo 15 jaar!!! Lief en leed gedeeld, plezier en gezelligheid, samen gezongen. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.