Feestavond 2012

Op 23 maart hebben wij ons jaarlijkse feestavond van SmartenZo gehouden. De organisatie was dit jaar in handen van Henny, Gerda en Greetje. Zij hadden ons een mooie uitnodiging gestuurd om naar Kasparus in Nagele te komen. Het was van tevoren wel even bedenken wat we aan moesten, want Nagele, ja daar heb je alleen maar platte daken en je weet maar nooit waar je terecht komt.

Kasparus bleek een leuke, kleine locatie die mij tegelijk een beetje aan een schuurfeest deed denken. Ik voelde mij in één keer weer 30 jaar jonger. Donkere ruimte zonder ramen met gekleurde lampen en banken zonder leuningen. Helemaal goed en gezellig. We werden verwelkomd door een heer met een vrolijke babbel die voor iedereen een persoonlijk woordje als welkom had.

Na de koffie begon het programma en begon de heer met de vrolijke babbel het één en ander uit te leggen. We gingen een Swingo doen. Dat houdt in… een muzikale bingo. Met veel Nederlandse liedjes die we konden meezingen kwam de sfeer er al snel in. Met zoveel vrouwelijke stemmen in zo´n kleine ruimte mogen we van geluk spreken dat we niet heel Nagel op ons dak kregen. Tjonge wat kwam daar een stem geluid uit. Na een aantal rondes hadden we 2 winnaressen die een heerlijke fles wijn kregen. In de loop van de avond werden de dames die dit jaar 50 jaar zijn geworden nog even flink toegezongen. Om half elf hield de meneer met de vlotte babbel het voor gezien en gingen de meeste dames na een zeer geslaagde avond weer huiswaarts.

Henny, Gerda en Greetje bedankt voor deze avond. Het was weer geweldig!!!!

Anita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.